de vrije toller

Frá Hreinrir-Veller

 


 Mijn naam is Marja van de Velde ik woon sinds 2015 in Dwingeloo wat goed bevalt veel groen en 3 km rijden een losloopgebied voor de honden in het bos wat wil je nog meer. Ik ben aangesloten en fok volgens de regels van de Raad van Beheer daarnaast doe ik de extra gezondheids onderzoeken van de club. Ik ben Dierenartsassistent en Kynologisch Instructeur wat handig is met fokken en zoveel honden in huis. Fokken doe ik al heel lang vroeger Golden Retrievers en nu al jaren de Toller. Tot voor kort hielp mijn zoon Maarten die studeert nu in Groningen dus dat gaat niet meer ik blijf fokken maar wel minder ongeveer 1 nest per jaar het moet ook genieten zijn en je moet er alle tijd voor hebben.            

 

  

 


Water dat is het einde en zeker met warm weerMaarten 9 jaar Fricka 9 maanden